NIEUWS GRINDGATEN

Woensdag, 13 september 2017

Geachte leden sportvissers van Hengelsportvereniging Dodewaard,

Het heeft (te) lang geduurd voordat wij eigenlijk wat kunnen schrijven betreffende de situatie rond onze Grindgaten
.
Wat is de huidige stand van zaken:
Door de week kan gevist worden als voorheen. Poort is altijd rond 6 uur open en sluit 17.00 uur.

Wel moet rekening worden gehouden als men gaat vissen dat GEEN AUTO MAG WORDEN GEPARKEERD OP DE GEHELE WEG VANAF DE DIJK TOT AAN BEDRIJVEN TERREIN DE BEIJER.

Het gedeelte achter het laatste hek is enkel bereikbaar te voet!

Wil men in het weekend vissen dan kan men bellen naar Sjonnie of Jan Remmerde.
Telefoonnummer 0645829948

Wanneer je afspreekt als je toegang wil hebben in het weekend dan is Sjonnie of Jan aanwezig om de poort te openen.
Let op toegang is alleen voor leden van Hengelsportvereniging Dodewaard.

Wat verder:
Momenteel is volop beweging en hopen wij eind Oktober gedetailleerder uitleg te kunnen doen hoe nu verder.
Momenteel lopen contacten met de Gemeente, de Beijer en Knoop, ook Sportvisserij Nederland wordt betrokken als overeenstemming wordt bereikt met genoemde partijen.
Het plan wat is gemaakt is goed ontvangen maar moet de komende maand met betrokken partijen verder besproken worden.

Wij vragen jullie dan ook om vooruitlopend ons te blijven steunen en zoals reeds te veel is gebleken het lidmaatschap en het vertrouwen in de club niet op te zeggen.

Het bestuur.

Wij willen als bestuur zijnde DHR. Kees van Tintelen bedanken voor zijn inzet voor de vereniging